KLAR TIL STÆVNE PÅ 4 DAGE

For andet år i træk har Vestskovens Rideklub i samarbejde med Ledøje-Smørum Rideskole, holdt ridecamp for Egedal kommunes børn fra mandag d. 1. aug til fredag d. 5. aug. Deltagerernes alder spændte fra 6 år til 15 år. Mange af børnene havde ikke redet før, og nogle havde redet en lille smule.

Mandag morgen startede med teori og oplysning om hestens røgt og pleje, og hvordan man sadler op mv. En masse frivillige af “vores egne børn” kom og hjalp med, at trække hestene for de børn, som ikke selv kunne ride. På baggrund af mandagens ridt, startede tirsdag morgen med en masse teori om, hvordan man rider og styrer en hest.

Da børnene senere skulle ride, var det meget tydeligt, at de havde taget teoriundervisningen til sig. Børnene havde nu 4 dage til, at lære at ride både dressur og spring, og fredag blev der holdt “stævne” i begge dele.

I ugens løb, skulle der også være tid til, at lege og nusse med hestene. Den intensive undervisning gjorde, at børnene i den grad rykkede sig, og blev meget dygtigere. Fredag var de klar til, at ride stævne. Det var helt fantastisk, at se, hvor meget bedre børnene var blevet til, at ride.

Mange forældre benyttede lejligheden til, at se deres små poder ride. Vi har fået så mange positive tilbagemeldinger fra børn og forældre, som vi vil gerne vil være med i  sommeraktiviteterne for Egedal kommune næste år.

På Ledøje-Smørum Rideskole hjælper alle til, og vi havde ca. 30 frivillige, som hjalp.Det et bare ånden på rideskolen 🙂

//Lena Willum

« 1 af 8 »