Kære Parter, Medlemmer og Rideskoleelever på Ledøje Smørum Rideskole – Vestskovens Rideklub.

Vi afholder Hesteloppemarked med alt Jeres udstyr til hest og rytter, hvor I kan booke en stand i DET LILLE RIDEHUS for KUN 65,- og sælge ALT det, som I ikke bruger mere, er vokset ud af, fejlkøb mm.

Dato & tidspunkt: Søndag d. 22/09-19 kl. 12.00 – 16.00
Pris: 65,- for en stand på 3×3 meter
Betalingsform: MobilePay 22 99 11 93, VIGTIGT husk at skrive NAVN og den HEST du rider på.
Frist: Indbetaling af stand senest søndag d. 08/09-19
Opstilling af boder: Fra kl. 11.00 – 12.00 og ikke før, da alle vores heste skal rides inden vi lukker ridehuset af til arrangementet.
Dagen: Byder på max hygge, boder med alverdens rideudstyr til hest og rytter, ponyridning til de mindste, kagekonkurrence for flotteste kage (præmie til 1. – 2. & 3. pladsen, så gi’ den gas).
I medbringer selv bord, kasser eller lign. til standen.

Vi hænger skilte op i hele nær/lokalområdet, og deler begivenheden ud på de sociale medier, så der kommer så mange, også udefrakommende gæster som muligt og besøger Jeres boder.

Der vil kunne købes kage i lange baner på dagen – og Bent har åbent som vanligt med diverse.

Hele overskuddet på bla. kage, standleje mm. går til stævneudvalget, med henblik på køb, af nye borde/bænkesæt da vi trænger i den grad.

Vi har brug for hjælp og frivillige til, at bage kage, stå i kagebod samt en lille håndfuld til at trække til ponyridningen.

Kontakt Anja (Emmely’s mor) ude på rideskolen eller
Sarah (Isa/Choko) eller Pernille (Karla/Katinka), hvis I vil give et nap med.

Lad det blive en succes, og en fantastisk dag på gården, som vi sammen er med til at løfte.

Stævneudvalget
Vestskovens Rideklub