Nyt medlem…?

Hvis du kunne tænke dig at blive medlem af Vestskovens Rideklub, så kan du se her hvordan du melder dig ind.

Du skal være medlem af klubben for at deltage i vores stævner og arrangementer.

Medlemsskab

Miniklubben

Miniklubben er et tilbud til dig, der lige er startet til ridning, og som er interesseret i at prøve stævner og arrangementer.
Som medlem af miniklubben får du mulighed for at deltage i to af klubbens stævner samt et arrangement som fx juletræsfest eller fastelavn. For deltagelse ved flere stævner, klubmesterskab og arrangementer kræves fuldt medlemskab.

Et miniklub medlemskab gælder kun i det første kalenderår, hvorefter et fuldt klubmedlemskab kræves.

Kontingent for 2018:

• Miniklub 200,00 kr.
  • Ungdom under 18 år 400,00 kr.
  • Voksne 500,00 kr.
  • Passive medlemmer 200,00 kr.

Fra den 1. oktober opkræves der kun halvt kontingent for resten af året.

Indmeldelse

Indmeldelse sker ved, at du først opretter dig vores medlemsportal hos Egedal-if.
Dernæst skal du købe et medlemskab enten i Minklub eller som Aktiv VSR.
Systemet finder selv ud af hvad du skal betale i forhold til din oprettelse og alder.

Klik her for at melde dig ind: Medlemsportal for Vestskovens Rideklub

Betaling

Når du er registreret i medlemsportalen, skal du her også købe og betale for et sæsonmedlemskab under klippekort/medlemskaber.
Systemet finder selv den rigtig pris jf. din fødselsdato.

Du kan betale med Dankort eller Mobilepay (Dankort).
Har du ikke Dankort, eller Mobilepay via Dankort, så send en mail herom til Kasserer@vsr.dk.

Dit brugerID til klubportalen er det samme som dit medlemsnummer. Du kan finde det på dit medlemskort.

Du klikker på “Kontokort Fakturaer” ude til venstre, når du er logget ind:

betaling01

Glemt dit Login?

Har du glemt dit BrugerID eller Adgangskode til klubportalen, så er der et link ved siden af login, hvor du kan bestille dit kodeord på mail.

Du må IKKE oprette dig igen, men du kan få adgang til dit brugernavn/password ved at trykke glemt login

loginHvis ikke du får en mail, kan det være fordi, at der står en forkert mailadresse på din profil, og så må du lige skrive en mail til kasserer@vsr.dk

BEMÆRK – det er IKKE længere muligt, at betale ved overførsel til klubbens bankonto.

Medlemskab gælder fra den dato hvor indbetalingen til banken har fundet sted.

Udmeldelse

Medlemskab kan KUN opsiges skriftligt til kassereren på mail til kasserer@vsr.dk, og med minimum 1 måneds varsel til den 1. januar.

Se i øvrigt herom i klubbens love og vedtægter

Spørgsmål

Hvis der er spørgsmål til ovenstående er du velkommen til at skrive til os på: kasserer@vsr.dk eller bruge vores kontaktformular på kontaktsiden.

Vestskovens Rideklub har til huse på Ledøje-Smørum Rideskole.

Vestskovensrideklub1