RIDESKOLE I SMØRUM OG VESTSKOVENS RIDEKLUB

LS-Rideskole
I Smørum finder du vel nok Danmarks største private rideskole – Ledøje-Smørum Rideskole – hvor Vestskovens Rideklub også har til huse.

Aftaler og afbud omkring undervisning, prøvetimer og andet, kan ske ved henvendelse til Lis Jensen telefonisk på 4468 0217 hverdage og Lørdage efter kl 12:00

Ledøje-Smørum Rideskole har sin egen hjemmeside, som du kan se her:  Ledøje-Smørum Rideskole

RIDESKOLE OG UNDERVISNING

Der er undervisning i begge vores ridehuse alle hverdage og Lørdage hele året, dog undtagen i hele Juli måned, hvor der holdes sommerferie for alle.

Ponyridning for nye og mindre ryttere afholdes i de lille ridehus, mens de mere erfarne modtager undervisning i det store.

Når vejret tillader det, så rides der ofte i skoven hvor holdene opdeles i efter evner og lyst til f.eks kun at tage turen i trav, eller hvis der skal en trækker med, for at man føler sig tryg hele vejen rundt.

Rideskolen huser mere end 120 ponyer og heste, så der er er for alle typer ryttere både mht erfaring, lyst og størrelse.

Der er også mange forældre, der lige benytter lejligheden til selv at få lidt rideundervisning sammen med sit barn.

Tider for rideskolens undervisning kan ses på vores ridehusfordeling her